Gyomor bypass

Elhízás, egészségügyi problémák? Korszerű gyomor bypass fogyasztóműtét eljárásunk és magas szakértelemmel rendelkező csapatunk segít a változásban. Kérjen részletes tájékoztatást és időpontot személyes egyeztetésre!

Túlsúly leadása és szövődmények megelőzése gyomor bypass műtéttel

A gyomor bypass beavatkozás egyik legnagyobb előnye a túlsúly leadása mellett, hogy számos komolyabb szövődmény is megelőzhető a beavatkozással, amelyek komoly egészségügyi kockázatot rejtenek magukban.

Az elhízás közvetlen kapcsolatban áll olyan betegségekkel, mint például a 2-es típusú cukorbetegség és a magas vérnyomás, amelyek kockázata csökkenhet a súlycsökkentéssel. A műtét továbbá segíthet a szív- és érrendszeri betegségek, a meddőség és az ízületi problémák megelőzésében is, mivel csökkenti a túlsúly okozta terhelést a szervezeten.

Az általunk végzett beavatkozás tehát nemcsak a súlyos túlsúly leadásában, hanem a szövődmények megelőzésében is hatékony módszernek bizonyul.

Gyomor bypass műtét

Gyomor bypass műtét - ezért válasszon minket!

A gyomor bypass műtét nem egyszerű eljárás, komplex beavatkozásról van szó. Éppen ezért nem mindegy, milyen szakmai tudással és infrastruktúrával rendelkező helyen végzik el a beavatkozást. Több okot is tudunk, miért érdemes csapatunkat választani:

Orvosaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a laparoszkópos műtétek terén, beleértve a túlsúlysebészeti beavatkozásokat, valamint a bonyolultabb máj és hasnyálmirigy műtéteket.

Altatóorvosaink magas kockázatú betegek altatásában is jelentős rutinnal rendelkeznek.

Gép- és eszközparkunk modern, minden igényt kielégítő.

Célunk, hogy pácienseink a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben érezzék magukat klinikánkon.

Az eljárás menete

Az eljárás menete a következő lépéseket foglalja magában:
1

Bejelentkezés

Adja meg nevét és telefonszámát, és 24 órán belül visszahívjuk. Lehetőség van üzenetet hagyni e-mailben is, amire szintén 24 órán belül válaszolunk. Szívesen reagálunk minden kérdésre, de a műtét tervezése már mindenképpen személyes találkozót igényel.

2

Konzultáció

A személyes találkozás során beszélgetés és fizikális vizsgálat alapján meghatározzuk a legmegfelelőbb műtéti megoldást. A konzultációhoz kérjük, hozza el minden korábbi egészségügyi dokumentumát.

3

A kórházi tartózkodás

A műtét napján reggel 06:45-kor kell bejelentkezni a Szent Magdolna magánkórház recepcióján. A műtétet követően általában két éjszakát kell a kórházban tölteni, majd haza is engedjük.

4

Utánkövetés

Két héttel a műtét után kontroll vizsgálatra és varratszedésre kell visszatérni. Ezután az első évben háromhavonta lesznek esedékesek kontroll vizsgálatok, amelyek laborvizsgálatokat is magukban foglalnak.

A kontroll vizsgálatok lehetőséget biztosítanak az esetleg felmerülő panaszok, aggodalmak kezelésére, valamint a fogyás ütemének figyelemmel kísérésére és a további stratégia megtervezésére. Amennyiben bármilyen panasz merülne fel a tervezett kontroll vizsgálatok között, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy időben megfelelő segítséget nyújthassunk.

A beavatkozás kockázatai

A gyomor bypass műtétnek is lehetnek kockázatai. Nagyon ritkán előfordulhat súlyos szövődmény, mint például a gyomor vagy a környező szervek sérülése, ér- vagy idegsérülés. A műtét során a gyomor és a belek megnyitása miatt hashártyagyulladás (peritonitis) is kialakulhat, ami további beavatkozást tehet szükségessé.

A lehetséges kockázatokat minden esetben részletesen tárgyaljuk pácienseinkkel, akik ennek tudatában, valamint szakmai ajánlásaink és ellenjavallataink alapján dönthetnek a műtét mellett.

A gyomor bypass műtét ára klinikánkon

Hazánkban gyomor bypass műtét egyelőre kizárólag magánfinanszírozással végezhető. A pontos árat személyes egyeztetés után határozzuk meg.  Előfordulhat az is, hogy egy másik eljárást javasolunk, például a gyomorszűkítő sleeve műtét elvégzését.

Gyomor bypass műtét előtt és után

Az előkészületek során személyes egyeztetésre kerül sor, mely során egészségügyi állapotát felmérjük, és szükség esetén további vizsgálatokat végzünk.

A műtét során, valamint azt követően a kontrollvizsgálatok és konzultációk során orvos csapatunk mindenben segíti Önt. Lépésről lépésre felépítjük Önnel az új típusú táplálkozást, és biztosítjuk, hogy a fogyás egészséges és hatékony legyen.

A fogyás után gyakran szükség lehet további plasztikai sebészeti beavatkozásokra. A 30-120 kilogramm felesleg leadása után a bőr megereszkedhet, ezért előfordulhat, hogy a kötényhas eltávolítására, a comb és a kar bőrének korrekciójára, vagy akár a test egészét érintő body liftre is szükség lehet. Erre is érdemes tehát felkészülni, ezeket a beavatkozásokat is nagy gyakorlattal végzik munkatársaink.

Gyomor bypass műtét után

Kérjen ingyenes visszahívást!

Jelentkezzen be elérhetőségei megadásával:

  *Kötelező mező

  Személyes konzultáció díja:
  30.000 Ft
  Helyszínek:
  Budapest
  Balatonfüred
  © Fogyasztomutet.hu
  Website by
  Marketing21